Hobby Horgászcentrum Pécs Rubel horgásztáskák Horgász nagykereskedésHobby Horgászcentrum Pécs Rubel horgásztáskák Horgász nagykereskedés

Üdvözöljük webáruházunkban!

0

Tovább

 

Termék neveDobósúlyHosszTagok számaDarabszámÁllapotKépÁr (bruttó)Kosár
bot delphin stralk.2,25lbs 2,22,25lbs2,20m2 16 665 Ft
bot delphin stalk.2,5lbs 2,5m2,5lbs2,50m2 17 440 Ft

Bővebb leírás

A pontyozó botok teljesen új sora a StalkTRIP. Ez egy nagyon kompakt kétrészes bot "stalking" módszer kedvelõinek, ahol a halakat lényegében egy lépésre megközelíti. A bot és a kötések zöld színe jól beilleszkedik a környezetbe, ami ennél a rövid távra való horgászatnál szükséges. A természetes színekre alapoztunk, így a bot a vízparton a környezõ környezet részévé válik.

A bot egy nagyon karcsú de erõs, teljes parabolikus akciójú blankra épül. Az egész blank meg van erõsítve PowerWrap technológiával, melyet a mi Delphin cég fejlesztett ki. Ennek a technológiának a lényege, hogy a bot teljes hosszán karbon szálat tekercselünk, minek következtében a bot erõsebb és ellenállóbb a túlterhelés ellen. Ez azt jelenti, hogy megnõ a bot élettartama és a sérülésekkel szemben ellenállóbb lesz. Ráadásul ez a tekercselés vizuálisan érdekes és lenyûgözõ eleme a botnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetõen a StalkTRIP megoldja a legnagyobb halak fogásának a fárasztását, mely egy élmény lesz.

A bot erõs orsótartóval van ellátva, gyûrûkkel melyek jól vezetik a damilt és nem jön létre áthaladásán majdhogynem semmilyen súrlódás. A nyél ránézésre nagyon karcsú mely "shrink" habbal van bevonva. A bot végén fém elem van a StalkTRIP logóval.

Ha azokhoz a horgászokhoz tartozol akik szívesen mennek a pontyok elé, vagy horgásztok a víz felszínén, akkor a StalkTRIP a megfelelõ választás.

Mûszaki paraméterek:

Modell:v7ft/2.25lbs
Tagok száma: 2
Blank átmérõje a nyél felett: 11mm
Gyûrûk száma: 5
Szállítási hossz: 112cm
Tömeg: 140g
Nyél: FullShrink EVA hab
Nyél hossz (a bot aljától a nyereg közepéig): 46cm
Keverõgyûrû nagysága: 30mm

Modell:v8ft/2.50lbs
Tagok száma: 2
Blank átmérõje a nyél felett: 11mm
Gyûrûk száma: 5
Szállítási hossz: 126cm
Tömeg: 152g
Nyél: FullShrink EVA hab
Nyél hossz (a bot aljától a nyereg közepéig): 48cm
Keverõgyûrû nagysága: 30mm©2015 Built by WebshopHun