Hobby Horgászcentrum Pécs Rubel horgásztáskák Horgász nagykereskedésHobby Horgászcentrum Pécs Rubel horgásztáskák Horgász nagykereskedés

Üdvözöljük webáruházunkban!

0

Tovább

 

Termék neveÍzMennyiségSzínDarabszámÁllapotKépÁr (bruttó)Kosár
h. fermentix nagy amúrfokhagymás zöldfûsz.900gzöld 1 290 Ft
h. fermentix mézes pálinkaméz-barackpálinka900gsárga 1 290 Ft
h. fermentix nagy pontyvegyesgyümölcs titok900gpiros 1 290 Ft
h. fermentix tejsavas betainostejsavas betainos900gsárgás-barna 1 290 Ft
h. fermentix ananászananász900gsárga 1 290 Ft
h. fermentix fx1édes-narancs900gnarancssárga 1 490 Ft

Bővebb leírás

HALDORÁDÓ FermentX - Tejsavas Nagy Amur


Abszolút újdonságnak számít a Haldorádó palettáján megjelenõ FermentX termékcsalád, valamint a hozzá kapcsolódó adalékanyagok. Ezek nem mások, mint erjesztett etetõanyag és magkeverékek. A FermentX termékek 60 nap fermentálás után kerülnek forgalomba. A speciális tartályokban a készítés során úgy érlelõdik a keverék, mint a legjobb borok. Garantáltan 100%-ig természetes és nem tartalmaz tartósítószert.

FermentX etetõanyagok
Ötféle FermentX etetõanyag van a repertoárban: Tejsavas Betainos, Tejsavas Ananász, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur és Tejsavas Mézes Pálinka. A FermentX termékcsalád óriási elõnye, hogy nem lehet elrontani a bekeverését, ugyanis a vevõ egy komplett, kész keveréket kap, amellyel semmi dolga, csak kosárba kell gyúrni és bedobni, ezért szükségtelen vizet adni hozzá. A csaliról is gondoskodtunk, mert a keverékben található búza- és kukoricaszemek a legjobb csalik, amelyeket horogra tûzve vagy hajszálelõkén felkínálva vethetünk be. Ajánljuk hozzá a Tejsavas magkeverékeinket, akár etetéshez, akár csalizáshoz!

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 900 g
Íz / Szín : fokhagymás zöldfûszer / zöld©2015 Built by WebshopHun